De Kunstzee
Art & Design Studio

Diensten

 

In het Grafisch Lab van De Kunstzee worden uw wensen besproken, ideeën geschetst, kleuren geproefd, letters getest, opties gewogen, weer verworpen, versies herzien, totdat de beste op tafel ligt en het resultaat de wereld in mag.

Door te focussen op uw wensen en uw klanten kunnen we samen de huisstijl, het drukwerk of boek creëren waar u trots op bent of de website die u altijd al heeft willen hebben, zodat u de juiste klanten aantrekt en uw huisstijl, drukwerk of website de aandacht krijgt die het verdient.

 
 

 Waar kan De kunstzee u mee helpen?

1. Webdesign

Maatwerk websites voor Squarespace
Squarespace is een bijzonder gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS) en biedt alles onder één dak: hosting, CMS en 24/7 online helpdesk.

Nadat met een voorgesprek besloten is dat we met elkaar in zee gaan bepalen we samen een bouwplan met start- en lanceerdatum waarin we alle fasen in tijd vastleggen. Het bouwplan is in 4 fasen onder te verdelen:

Fase 1 — Bespreken van uw wensen, doelen en ideale bezoeker.
Fase 2 — Bepalen architectuur van de website: het menu en de plattegrond van de pagina’s. Dit is, samen met fase 1, de belangrijkste fase. De architectuur van een website bepaalt of bezoekers makkelijk kunnen vinden wat zij zoeken en of zij besluiten te blijven of te vertrekken. Eenmaal weg komen ze niet meer terug. Blijven ze, dan is het zaak ze te houden en te leiden naar waar u dat het liefste wilt.
Fase 3 — Aan de hand van de pagina-plattegrond verzamelt u de inhoud: korte kernachtige teksten en professionele afbeeldingen. Hiervoor krijgt u toegang tot ondersteunende worksheets, is er mogelijkheid tot telefonisch consult en zijn er evaluatiemomenten zodat u uw doelen haalt. En mocht u de hulp willen inroepen van een professional op het gebied van tekst en/of beeld dan kan De Kunstzee u daarbij adviseren.
Fase 4 — De daadwerkelijke bouw in Squarespace, daarvoor staat gemiddeld 2 weken. U krijgt vanaf het begin online toegang zodat u de bouw kan volgen. Alle technische onderdelen waar een moderne website aan moet voldoen worden geïmplementeerd, ook de Search Engine Optimalisation (SEO).

Na de feestelijke lancering van uw website krijgt u een korte cursus om zelf uw website te beheren. Op uw website vindt u tevens een cursuspagina, alleen voor u te zien, voor de momenten dat u het even niet meer weet.

 

De Kunstzee is Squarespace Circle Member en mag u 20% korting geven op uw eerste jaar bij Squarespace, mooi meegenomen toch :)

 

Laten we samen iets moois creëren!

2. Grafisch ontwerp

Huisstijlen, drukwerk en boekontwerp

3. Illustratie

Inhoud ondersteunende illustraties voor websites en drukwerk

4. animatie

Geanimeerde inhoud ondersteunende illustraties voor websites

 

Klanten

Klanten van De Kunstzee zijn voornamelijk creatieve en non-profit bedrijven, een selectie:

LOREM IPSUM
smithdavidson gallery.png
gwa_light.png
 

Dit zeggen klanten: