de kunstzee

E miekemens(at)dekunstzee.nl | M +31(0) 646 326 206

Safe & Smart

Better safe than sorry..

Je kent het vast wel, die melding van je browser dat je verbinding met de site die je bezoekt niet veilig is. Dat betekent dat gegevens die bezoekers delen op die site niet worden versleuteld, met als gevaar dat ze kunnen worden onderschept door derden.

Is jouw website safe?
De Kunstzee ziet graag dat bezoekers van jouw site zich veilig voelen, zeker wanneer ze gegevens met je delen via bijvoorbeeld je contact- of inschrijfformulier. Inmiddels is versleuteling zelfs verplicht voor alle websites die bezoekers gegevens laat delen. Versleutelde website zijn te herkennen aan het slotje bovenin je browser, vóór je webadres.

Smart!
En er is nóg een reden om gegevens op jouw website te versleutelen: Google plaatst versleutelde sites hoger in de zoekmachine resultaten, een beloning voor veilige sites dus! Komt bij dat websites die via https draaien vaak ook nog eens sneller zijn :)

Ga voor veilig:
Je kunt nu jouw website door De Kunstzee achter een slotje (https) laten plaatsen voor €150,-. Heb je een Service Pakket dan betaal je €125,-. Een Service Pakket is er al voor € 10,- per maand. Bestel je samen met de Safe & Smart aanbieding een Service Pakket Basic dan betaal je €225,-! Zo ben je verzekerd van een doorlopende online Helpdesk én een veilige website.

De Safe & Smart aanbieding is alleen voor website-klanten van De Kunstzee!


MEER WEB SERVICES
Bekijk de Website Pakketten van De Kunstzee
Bekijk ook de Boost Dag van De Kunstzee
Bekijk de onderhoud services van De Kunstzee